Η μέθοδος αποτελεί ιδανική λύση για γυναίκες που δεν επιθυμούν να μακιγιάρονται συνεχώς ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θέλουν να μειώσουν το χρόνο του καθημερινού μακιγιάζ .
Η μέθοδος παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε άτομα που έχουν βγάλει υπερβολικά τα φρύδια τους, έχουν κενά ή ουλές, οι τρίχες δεν ξαναφυτρώνουν ή θέλουν να διορθώσουν το σχήμα τους.

Πρόσωπα με άτονα ή τελείως ανύπαρκτα φρύδια που δεν επιθυμούν να δώσουν μόνιμη λύση με μεταμόσχευση τριχοθυλακίων μπορούν να βρουν μία μόνιμη λύση στο μόνιμο μακιγιάζ.

Τέλος το μόνιμο μακιγιάζ προσφέρεται για αλλαγή σχήματος των φρυδιών σε περίπτωση που δεν είσαστε ικανοποιημένοι με το υπάρχον σχήμα σας.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Χρειάζονται δύο επισκέψεις. Στην πρώτη επίσκεψη πραγματοποιείται η εφαρμογή και ακολουθεί η δεύτερη επαναληπτική επίσκεψη 20 ημέρες μετά. Η κάθε επίσκεψη διαρκεί περίπου μία ώρα.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ο ερεθμισμός φεύγει μέσα σε 8-10 ώρες και μέσα σε 3 - 12 ημέρες το νεκρό δέρμα μαζί με λίγο χρώμα (που είναι περίπου 30% πιο σκούρο από το τελικό χρώμα), θα αρχίσει να ξεφλουδίζει αφήνοντας ένα πιο ελαφρύ, ματ χρώμα. Η ξηρότητα δεν είναι σχεδόν καθόλου ορατή. Επίσης εξαρτάται από το διαφορετικό επίπεδο ανάρρωσης που έχει το κάθε άτομο.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

"Το μόνιμο μακιγιάζ γίνεται στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και είναι αναίμακτο. Έχει φυσική όψη και είναι κατάλληλο για κάθε άτομο"

Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα και αλλεργικά άτομα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βαφές δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του οργανισμού αλλά παραμένουν στην επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας για αυτό και γίνεται ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ. Η εφαρμογή γίνεται κάτω από απόλυτη απολύμανση και με κάθε προφύλαξη για εσάς και για τον αισθητικό. Χρησιμοποιούνται βελόνες μιας χρήσης.
Επίσης είναι Αμερικανικής προέλευσης με FDA Approved (Εγγεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων).
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι εφαρμογές διαρκούν 5-6 χρόνια ή και περισσότερο κάποιες φορές. Η διάρκεια του χρόνου θα εξαρτηθεί από το αρχικό χρώμα που εμφυτεύτηκε, την οξύτητα, το μεταβολισμό, την ηλικία και εν γένει την υγεία και ποιότητα του δέρματος. Με το πέρασμα του χρόνου το χρώμα ξεθωριάζει και γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο. Μπορείτε να κολυμπήσετε, να κοιμηθείτε, να ιδρώσετε να κάνετε σάουνα, σπορ, να λουστείτε χωρίς να έχετε το άγχος της απώλειας του μακιγιάζ σας. Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ 24 ώρες το 24 ωρο, χωρίς να χρειάζεστε μολύβι δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε και εμείς θα φροντίσουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι .