Μειωτική Στήθους


Μείωση στήθους γίνεται σε περιπτώσεις γυναικών με μεγάλο όγκο στήθους (Μεγαλομαστία) όπου αφαιρείται λίπος και μαζικός αδένας.


Η υπερβολική διόγκωση των μαστών οφείλεται συνήθως σε ορμονικά αίτια ή παχυσαρκία και οι λόγοι που οδηγούν συνήθως στην επέμβαση δεν είναι τόσο αισθητικοί όσο πρακτικοί και υγείας όπως π.χ Αυχενικό σύνδρομο και πόνος σε ώμους και πλάτη , αναπνευστικά προβλήματα , κύρτωση ώμων και κύφωση , δερματικούς ερεθισμούς και πολλά άλλα.
Αυτή η διαδικασία στοχεύει στην αφαίρεση του πλεονάζοντος μαζικού ιστού, έτσι ώστε να αναπλασθούν και να ανυψωθούν οι μαστοί. Το αποτέλεσμα είναι μικρότεροι, ελαφρύτεροι, καλοσχηματισμένοι και πιο συμμετρικοί, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, μαστοί.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2-3 ώρες και η επιστροφή στο σπίτι γίνεται είτε την ίδια μέρα, είτε συνηθέστερα την επόμενη του χειρουργείου, κυρίως για προληπτικούς λόγους . Μετά το τέλος γίνεται μια ήπια περίδεση η οποία αφαιρείται σε 2-3 ημέρες και στη συνέχεια γίνεται χρήση αθλητικού ή στενού στηθόδεσμου για 15 ημέρες μέχρι και την υποχώρηση του πιθανού μετεγχειρητικού οιδήματος .

 

Doctor Any Time

 

 
 

 

 
Αλαμάνας 3 , Μαρούσι, Αττική
(δίπλα στο Ιατρικό Αθηνών, 5ος οροφος)
   
2106106001
   
info@psmedical.gr
   
  ΧΑΡΤΗΣ