Τμήμα Laser

Με εμπειρία της Laser τεχνολογίας από το 1998 εφαρμόζουμε όλες τις αισθητικού τύπου δερματολογικές υπηρεσίες για Αποτρίχωση, Ευρυαγγείες, Κηλίδες, Υπερκερατώσεις, Μελαγχρωματικές Βλάβες, Ρυτίδες, Ακμή, Ουλές, Ραγάδες, Σπίλους ( Δερμ. Ελιές ), Θυλώματα, Μυρμηκίες και Κονδυλώματα. 

Το "Laser" ως μηχάνημα είναι ένα σύστημα που εκπέμπει μια ακτίνα με καθαρό μονοχρωματικό  φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος και ενέργεια .
Έχει πάντα ένα συγκεκριμένο χρωμοστόχο και αυτό καθορίζεται από το μήκος κύματος του φωτός που εκπέμπει το κάθε σύστημα.
Έτσι μπορούμε να καταστρέψουμε το μελανοκύτταρο της τρίχας (Αποτρίχωση) ή τα τριχοειδή (Εξάλειψη Ευρυαγγειών ) ή ένα χρωμοφόρο σωματίδιο (Εξάλειψη Tattoo ή μελαγχρωματικές βλάβες) κτλ.

Σημαντικό πλέον γεγονός αποτελεί στα σύγχρονα συστήματα Laser η επιλεκτικότητα που έχουν ως προς τον στόχο προστατεύοντας και μη καταστρέφοντας το υπόλοιπο υγιές δέρμα γεγονός που επιτυγχάνεται από την μοναδικότητα του μήκους κύματος (δεν χρησιμοποιεί φίλτρα-κεφαλές όπως το IPL ) αλλά και με το συνδυασμό του Ψυκτικού Μηχανισμού , της Διάρκειας Παλμού και της Ενεργειακής Πυκνότητας .

Για κάθε μια δερματική βλάβη εφαρμόζονται διαφορετικοί τύποι και συστήματα LASER τα οποία χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους.

Αναγκαίο επίσης είναι να τονιστεί το γεγονός ότι το Laser δεν αποτελεί πανάκεια και παρά τις εκπληκτικές του δυνατότητες παρουσιάζει όρια , για την υπερπήδηση των οποίων απαιτείται η συνδυαστική συμβολή και χρήση και άλλων συμπληρωματικών μεθόδων αναλόγως του περιστατικού .

Η θέση μας στο χάρτη